Kloakarbejde udført af professionelt kloakfirma ​tilbydes

MwT-Byg har mange års erfaring i branchen

Mangler du hjælp til en form for kloakarbejde? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos MwT-Byg står der altid en kompetent kloakmand klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring på området, hvorfor vi kan varetage de fleste opgaver. MwT-byg holder til i Hundested, men vi servicerer både privat - og erhvervskunder i og omkring Frederiksværk, Frederikssund og Hillerød.

Vi er et professionelt kloakfirma, som altid er klar til at løse store såvel som mindre opgaver hos enhver slags kunde. Hvis din kloak eksempelvis er stoppet, er vi en oplagt samarbejdspartner at trække på. Vi har både erfaringen og værktøjerne til at ordne din kloak, uanset om du har brug for en slamsugning, kloakrensning, højvandsikring eller noget helt fjerde.

Garanti for veludført kloakarbejde til skarpe priser

Når du samarbejder med os, er du garanteret at modtage veludført kloakarbejde til skarpe og attraktive priser. Dette gælder uanset hvilken form for kloakservice, vi skal udføre. Du kan med andre ord trygt kontakte vores kloakfirma, hvis du mangler hjælp til en opgave.

Vi overholder altid alle vores aftaler, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Du kan derudover være sikker på, at vi ikke forlader en opgave, før hverken du eller vi er helt tilfreds med resultatet.

Hør mere om vores kloakfirma

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde inden for kloakarbejde? Eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud og pris på din opgave? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at modtage flere informationer.

Vores kloakfirma kan kontaktes på telefon: 24 23 47 58 eller på e-mail: morten@mwt-byg.dk, så hører du fra os snarest muligt.

SERVICE PÅ EKSPERTNIVEAU

Kontakt os

Har du spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig? Eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave? Så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for at modtage flere informationer.

Store og små opgaver​

Skarpe priser

Både privat og erhverv

Mange års erfaring

 
 
 
Vedhæft dit billede
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

STORE OG SMÅ OPGAVER

Kontakt os gerne med din kloakopgave - uanset størrelsen.

SKARPE PRISER

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig på din opgave.

BÅDE PRIVATE OG ERHVERV

Vi kører gerne ud til både virksomheder og private boligejere med kloakproblemer.

MANGE ÅRS ERFARING

Vi er et professionelt entreprenørfirma med mange års erfaring i branchen.

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

MwT-Byg

Torupvejen 118

3390 Hundested

CVR: 40357734

Kontaktoplysninger

Telefon: 24 23 47 58

E-mail: morten@mwt-byg.dk

E-mail:​ faktura@mwt-byg.dk

Telefontider

Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.